Direct contact? Bel: 085 - 0434471

HomeOver onsReviews

Reviews

Hierbij wil ik je bedanken voor alles wat je voor mij (en de kinderen) hebt gedaan. En dat is erg veel! Ik heb ontzettend veel respect voor wie je bent: voor je betrouwbaarheid, doortastendheid, integriteit, menselijkheid, etc. Dank voor al je steun en wijsheid.
Alle punten in het echtscheidingsconvenant zijn voor mij goed vastgelegd, daar heb ik dankzij jouw kennis en hulp een goed gevoel over. Dank hiervoor.
Gisteren bij de notaris geweest en getekend. Ik kan nog niet geloven dat nu alles is afgehandeld en ik het dossier kan sluiten. Het is nog een beetje onwerkelijk. Dank je wel voor je diensten en luisterend oor. Vanaf nu kan ik een nieuwe start maken en mij volledig focussen op mijn kinderen en alles wat wel belangrijk is in het leven.
Ik wil niet nalaten mijn erkentelijkheid kenbaar te maken voor de wijze waarop door u mijn zaak werd behandeld. De wijze waarop dat gebeurde, heeft mij als oud bankman, zeer aangesproken.
Dank je wel voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Ik zal het echt nooit vergeten.
Ik hoop het nooit meer te hoeven meemaken. Maar mocht het toch ooit nodig zijn, dan weet ik je weer te vinden.
Ontzettend bedankt voor jouw hulp, wij hebben de mediation als zeer prettig ervaren met jou (ondanks dat het om een scheiding ging).
Dankzij jou kunnen we nu weer met elkaar praten. Ook al zijn we inmiddels gescheiden, het is fijn om toch nog met elkaar te kunnen praten. Zeker voor onze kinderen.
Bedankt voor je hulp en ondersteuning de afgelopen periode. Ik weet, het is je werk, maar ik vond het fijn dat ik voor jou "gekozen" heb en heb het ondanks het nare proces waar ik door ging een prettige samenwerking gevonden. Het ga je goed!
Dank voor jouw bijdrage aan mijn scheiding. Ondanks de plotselinge wending in het hele verhaal, weet ik zeker dat ik het zonder jouw hulp het nooit voor elkaar had gekregen. Misschien kwam die plotselinge wending wel juist dankzij jou!